Leasing Centar

O nama

Financijski centar je poduzeće koje na jednom mjestu pruža spektar financijskih usluga našim klijentima.

Unutra financijskog centra razvili smo računovodstveni centar, leasing centar i edukacijski centar.

Zadaća računovodstvenog centra nije samo pružiti klijentima vođenje računovodstvenih poslova u skladu sa zakonskim propisima, nego klijentima ponuditi i računovodstvo uz dodanu vrijednost. To znači da ulazimo u srž poslovanja klijenta, upoznajemo proizvode i usluge i dajemo savjetodavnu uslugu u upravljanu poduzeća. Također vodimo brigu i o radnom pravu, izrađujemo analize profitabilnosti i položaju poduzeća u odnosu na konkurenciju, te sudjelujemo u refinanciranju obveza i upravljanju financijskom imovinom. Klijentima nudimo i porezne savjete, te izradu sustava poslovnog izvještavanja.

Samo mirno. Mi imamo rješenje. ZA SVE.

www.racunovodstveni-centar.com

Leasing centar je osnovan sa ciljem objedinjavanjem leasing tržišta u Hrvatskoj. Posebno smo ponosni na razvoj našeg Leasing savjetnika koji će Vam pomoći u odabiru modela leasinga. Rado Vas savjetujemo i u odabiru leasing društva. U procesu financiranja leasingom pratimo Vas u svim koracima i pružamo potpunu uslugu, i to od pronalaska predmeta leasinga, do financiranja, osiguranja i same isporuke.

Dobar savjet je jako skup. Ili BESPLATAN.

www.leasing-centar.com

U edukacijskom centru želimo podijeliti znanje s Vama. Surađujemo sa vrhunskim predavačima i cilj nam je u što kraćem roku prenijeti najbolja znanja našim klijentima. Edukacije organiziramo kao individualne u poduzeću klijenta ili otvorene namijenjene polaznicima iz različitih poduzeća.

Znanje je moć.

www.edukacijski-centar.com

Povratak na početnu stranicu